Nieuwe SCM-dochteronderneming in Slovenië

Nieuwe SCM-dochteronderneming in Slovenië

SCM opent in januari 2024 een dochteronderneming in Trzin, in de buurt van Ljubljana in Slovenië. Het kantoor wordt geopend om klanten op zowel de Sloveense als de Servische markt rechtstreeks te volgen, met behoud van hun lokale kenmerken en identiteiten.

Nieuwe SCM-dochteronderneming in Slovenië

Daarnaast zal het samenwerken met en nog efficiëntere ondersteuning bieden aan de dealers die al actief zijn in Kroatië en Bosnië.

Lorenzo Trolese, SCM Country Manager voor de Balkan
Lorenzo Trolese, SCM Country Manager voor de Balkan

De nieuwe dochteronderneming, de eerste van SCM op de Balkan, zal een referentiepunt worden voor de hele regio, waar de houtmeubelindustrie sinds een aantal jaren een meer dan positieve trend laat zien en bedrijven omvat die technologisch steeds geavanceerder worden.

Gevarieerd aanbod van de nieuwste SCM-innovaties

De faciliteit zal beschikken over een exclusief Technology Center van 1.500 vierkante meter met een breed en gevarieerd aanbod van de nieuwste SCM-innovaties, met machines en diensten die sterk aansluiten bij de productie-eisen van deze markt.

SCM zal ook kunnen rekenen op een team van technici en verkoopingenieurs die zeer gespecialiseerd zijn in alle toepassingsgebieden van de secundaire houtverwerking: van de schrijnwerkerij tot de grote meubelindustrie, tot ramen en deuren en de houtbouw, die in de hele regio een sterke en voortdurende groei doormaakt.