Nieuwe Sibu design oppervlakken bij Ostermann

Producten 10-06
Nieuwe Sibu design oppervlakken bij Ostermann

Sibu design oppervlakken zijn een highlight voor elk interieur en creëren overal en altijd een ‘wow-effect’. Het assortiment van Ostermann is met talrijke nieuwe oppervlakken uitgebreid. Deze worden, samen met kantenband, werkplaatsbenodigdheden en andere materialen snel en betrouwbaar geleverd.

Nieuwe Sibu design oppervlakken bij Ostermann

Door het geringe gewicht en het robuuste oppervlak zijn de Sibu design oppervlakken ook uitermate geschikt voor de caravanbouw. De diversiteit aan designs strekt zich uit over zeven productlijnen en varieert van kunstleer- en textielstructuur tot metallic, extreem glanzende of gestructureerde designplaten.

Het trendy assortiment is uitgebreid met 12 nieuwe decoren. Ontdek de nieuwe oppervlakken in de Structure-Line, Deco-Line, Multistyle, Leather-Line en SibuGlas.

Echte blikvangers zijn de nieuwe decoren SL Ocean (uitgebreid met Gold en Iceblue) of MS 5×5 flex Aqua. Door de golfachtige en mozaïekachtige structuur van de hoogglanzende oppervlakken ontstaat door de lichtval een interessant samenspel met constant afwisselende spiegelingen en lichteffecten.

Ook metaaldecoren in Sibu

Het assortiment van de nieuwe Sibu producten biedt ook een veelvoud aan oplossingen voor de vormgeving met metaaldecoren. Het scala aan innovatieve design oppervlakken omvat glanzende en spiegelende designplaten in modieuze goud- en bronstinten, metaaldecoren met een trendy used-look en een decent mat roestdecor.

De nieuwe steen- en leerdecoren maken het assortiment compleet. Het decor van de designplaat DM Limestone Grey heeft een elegante kalksteenoptiek met sierlijke gouden, witte en zwarte aders. Het decor LL White is een vegan-alternatief voor een klassieke witte lederen look.

ostermann.eu