Nieuwe spadouches voor badkamers en wellness

03-11-2022
Nieuwe spadouches voor badkamers en wellness

Sinds begin 2022 heeft Lux Elements in de productcategorie ‘Systemen voor Home Spa’ nieuwe, configureerbare cabines met één tot twee zitbanken om als spa- of stoomdouche te gebruiken.

Nieuwe spadouches voor badkamers en wellness

De cabinebouwpakketten ‘Lux Elements®-Spa Cab’ met elementen van hardschuim, glas en metaal zijn zowel geschikt voor thuis als voor de uitrusting van een private wellness in publieke ruimtes, bijvoorbeeld in hotels. Momenteel is er keuze tussen negen standaard cabinemodellen in de grondvormen vijfhoekig, vierkant en rechthoekig. Ze bieden naargelang de grootte plaats aan één tot twee personen.

Ieder model kan traploos maximaal 300 mm in de lengte en/of breedte worden vergroot om het aan de ruimtelijke situatie aan te passen. Bij de uitrusting is er keuze tussen diverse technische componenten van het licht en de zitbankverwarming tot en met de inrichting voor stoomtechniek. Ook de toebehoren voor de verwerking worden door Lux Elements aangeboden.

Er werd een calculator ontwikkeld waarmee de gewenste bouwelementen van een individuele cabine kunnen worden samengesteld, zodat handelaars en geïnteresseerden de cabines eenvoudig kunnen configureren. Deze samenstelling wordt vervolgens als PDF ter beschikking gesteld.

De calculator kan hier worden opgeroepen.