Nog meer gerenommeerde partners

#afbouw 07-07-2021
Nog meer gerenommeerde partners

Bosch Power Tools versnelt consequent de uitbreiding van zijn beide 18 Volt-accuplatformen en werkt daarbij samen met nog meer gerenommeerde partners. Allemaal ten behoeve van de gebruiker. Hierdoor kunnen ze in de toekomst nog meer geld, ruimte en tijd besparen.
Nog meer gerenommeerde partners
Meerdere, niet-compatibele accu's en opladers van verschillende merken behoren daarmee tot het verleden. En last but not least: met de aankoop van een Bosch-accu kiezen ze voor een systeem waarvan de meerwaarde geleidelijk aan toeneemt. Snoerloos werken rondom huis en tuin en op de bouwplaats wordt steeds populairder. Zowel particuliere als professionele gebruikers willen de voordelen van accu-apparaten niet meer missen.
Het op Bosch-technologie gebaseerde Professional 18V System is ontwikkeld om de efficiëntie en effectiviteit op de bouwplaats te vergroten. Het behoort tot de wereldwijd toonaangevende platformen voor professionele accu-apparaten. Een jaar nadat het opengesteld is voor andere fabrikanten, hebben ook de gerenommeerde merken Fein en Heraeus zich bij het samenwerkingsverband aangesloten.