Ocean-collectie door Quartzforms®

Keukens en badkamers 09-07
Ocean-collectie door Quartzforms®

De Ocean-collectie van Quartzforms®, een merk van de Scapin Group, vormt een aanvulling op het assortiment platen geïnspireerd door de natuur en haar schoonheid. Na de Forest-collectie, met oppervlakken die fascinerende vegetatie in de materialen tot uitdrukking brengen, vervolgt het merk zijn reis, opnieuw, waarbij het de omgeving om ons heen verkent en betoverd wordt door het betoverende geluid van de zee, uitgestrekte oceanen en de diepte van afgronden.

Ocean-collectie door Quartzforms®

Het resultaat is een eerbetoon aan water en zijn expressieve kracht, wat resulteert in een collectie platen die een perfecte balans tussen esthetische prestaties en functionaliteit combineert in een prachtig tactiel en visueel samenspel, een combinatie die intrinsiek is in het DNA van Quartzforms®.

Ocean-collectie door Quartzforms®

De expressieve kracht van de uitgestrektheid van de oceaan leidt tot een Met hun subtiele en elegante nuances zijn de oppervlakken van de Quartzforms® Ocean-collectie een waardevolle bron voor prestigieuze en innovatieve interieurprojecten.

Ocean-collectie door Quartzforms®

Veelzijdige Ocean-collectie

De Ocean-collectie is zeer veelzijdig voor verfijnde en exclusieve binnenprojecten en bestaat uit vier kostbare oppervlakken die verkrijgbaar zijn in een rustig en uitgebalanceerd kleurenpalet. Een steeds veranderend, eindeloos en creatief kleurenpalet wordt weerspiegeld in deze nieuwe collectie van expressieve, delicaat getextureerde lichtgevende platen, die de schoonheid van de maritieme wereld tot leven brengen.

De vier oppervlakken van de Ocean-collectie zijn verkrijgbaar in een glanzende en matte afwerking, afmeting 320 x 155 cm en 2 of 3 cm dik. Met hun gedurfde karakter helpen ze elk project te bepalen met hun compromisloze esthetische aantrekkingskracht.