Onbeperkte mogelijkheden met slecht één klik

Met de Sortimo ProClick gereedschapstassen en gereedschapsriem wordt gereedschap en werkmateriaal in hoogwaardige polyester tassen direct op het lichaam gedragen. De handen blijven op deze manier vrij. 
Onbeperkte mogelijkheden met slecht één klik  | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
De gereedschapstassen kunnen met één klik worden gewisseld, zelfs tijdens het dragen. ProClick past niet alleen in de Sortimo bedrijfswageninrichting maar ook aan het L-BOXXen assortiment. Het is leverbaar vanaf midden april 2021.
Het ProClick systeem voorkomt bukken om gereedschap te pakken en zorgt ervoor dat de handen vrij blijven. Dit is essentieel bij branches waar veel op ladders, steigers of daken gewerkt wordt. Maar ook bij werken op vloerhoogte is het handig om materialen direct bij de hand te hebben. De ProClick gereedschapstassen bieden, in tegenstelling tot broekzakken, een perfect overzicht op de gereedschappen en materialen, dankzij verdeelschotten, lussen en haken. Afhankelijk van de toepassing kunnen ze worden gevuld en makkelijk worden gewisseld. De ProClick gereedschapstassen zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Reflecterende strepen aan de zijkant zorgen voor goede zichtbaarheid en veiligheid tijdens de donkere wintermaanden.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen