Online BHV-pakket is de norm voor VG Projects

#afbouw 28-05-2020
Online BHV-pakket is de norm voor VG Projects

Vele klanten hebben reeds succesvol examens afgesloten bij Novanorm, de aanbieder van volledig digitale opleidingen in Nederland. Tot de tevreden klantenkring behoort VG Projects. Dat wordt bevestigd door projectmanager Thijs van Seventer. “De online bhv-opleiding van Novanorm is voor ons een uitkomst.”
Online BHV-pakket is de norm voor VG Projects
VG Projects realiseert complete afbouwpakketten voor projectinrichters of eindgebruikers. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud: de onderneming regelt dit volledig in eigen beheer. Projectmanager Thijs van Seventer vertelt dat er nog voldoende uitdagende klussen op stapel staan, ondanks de coronacrisis.
“We zijn nu volop bezig met het gereed maken van etages in kantoorgebouwen voor verschillende huurders. Het betreft panden die van binnen helemaal opnieuw worden opgeknapt, of het nu gaat om nieuwe inbouwpakketten of het verwijderen van oude inbouwpakketten. VG projects levert waar de klant behoefte aan heeft zodat de panden weer een frisse en strakke uitstraling krijgen.”

Efficiencyvoordelen
VG Projects heeft drie vaste medewerkers in dienst en werkt met een flexibele schil van twaalf tot dertig medewerkers. Om de bedrijfshulpverlening (BHV) op een goede manier te waarborgen, volgde Van Seventer samen met een collega de online BHV-opleiding van Novanorm. De projectmanager is erg enthousiast over de efficiencyvoordelen. “Ik heb in het verleden een BHV-cursus op locatie gevolgd, maar dat was geen succes. We waren er een hele dag mee kwijt en een groot deel van de tijd was ook nog eens verspild. Toen ik via een relatie hoorde van de mogelijkheden bij Novanorm, besloot ik direct contact te leggen met dit bedrijf.” 
Flexibiliteit
De projectmanager merkte dat hij door het volgen van de online BHV-opleiding van Novanorm een stuk flexibeler te werk kon gaan. “Ik maakte op wisselende dagen een moment vrij om de verschillende onderdelen van de opleiding te volgen om vervolgens het examen te doen. Dat was niet alleen erg handig en scheelde enorm veel tijd, maar liep ook veel minder in de papieren.”
Aangezien Van Seventer al een BHV-certificaat op zak had, was de opleiding van Novanorm ideaal om zijn kennis op peil te houden. “Maar ook mensen die voor het eerst met BHV te maken krijgen kan ik de opleiding van harte aanbevelen”, zegt hij.

Imago
VG Projects stimuleert ook zijn flexibele krachten om de online BHV-cursus van Novanorm te volgen. “Sommige zzp-ers hebben zelfs al op eigen initiatief de opleiding gevolgd toen ze ervan hoorden. We vinden het belangrijk om BHV de aandacht te geven die het verdient. Dat komt ook ons imago ten goede. De online-opleiding van Novanorm is daar het ideale middel voor”, besluit de projectmanager van VG Projects.

Online BHV-pakket is de norm voor VG Projects