Ontdekkingen in de kinderslaapkamer

27-09-2022
Ontdekkingen in de kinderslaapkamer

Eijffinger presenteert de nieuwe behangcollectie Explore. Een collectie vol vormen, kleuren en structuren die passen bij de ontdekkingswereld van kinderen.

Ontdekkingen in de kinderslaapkamer

Stap voor stap ontdek je de wereld. Al die verschillende vormen, structuren, kleuren en geuren. Ademloos luister je naar de verhalen over wilde dieren en wereldzeeën. Sterren flonkeren aan de hemel. Ver weg, en tegelijkertijd zo dichtbij. 

Ontdekkingen in de kinderslaapkamer

De collectie Explore brengt al die ontdekkingen bij je thuis. Vaar je eigen koers vanuit een lijngetekend bootje. Onder de wateroppervlakte houdt zich een school nieuwsgierige vissen verscholen. Snippers papier dwarrelen in allerlei vormen van de muren.

Ontdekkingen in de kinderslaapkamer

Waan je in de jungle, vol exotische planten en dieren of bewonder het haast aaibare patroon van een giraf. Dans onder de fonkelende sterrenhemel in het magische maanlicht. Sluit je ogen en ruik de geuren van een veld vol bloemetjes. Of kies voor een tijdloze stoere streep.

Laat ook bij de wallpowers je fantasie de vrije loop. Wie zou er achter al die vrolijke deuren en ramen wonen?

Explore is een collectie vol zachte en aansprekende kleuren, van bescheiden beige, zachte blauwtinten, lieflijk lila en dromerig roze tot onverschrokken kobalt, opgewekt koraal, aards terra en bosgroen. Met

De collectie Explore is begin oktober 2022 verkrijgbaar bij de verkooppunten.