Ontworpen voor het vrouwenlichaam

Carhartt heeft een uitgebreide collectie werkkleding voor hardwerkende vrouwen. Met een optimale pasvorm, omdat vrouwen nu eenmaal verschillen van mannen. Ze zijn vaak wat kleiner, hebben borsten, bredere heupen en een taille: dat vereist een eigen kijk op werkkleding.

Ontworpen voor het vrouwenlichaam | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Werkkleding specifiek ontworpen voor het vrouwenlichaam is van vitaal belang. Ze sluit beter aan op het lichaam, beschermt beter en is daardoor veel veiliger.

Nog steeds kiezen vrouwen, veelal noodgedwongen, voor werkkleding die voor mannen is ontworpen. Zelfs unisex kleding heeft vaak een mannelijke snit waardoor je als vrouw broekspijpen en mouwen moet oprollen wat de kans vergroot dat je ergens blijft achterhaken. Ook dragen vrouwen op het werk vaak vrijetijdskleding van dunnere stoffen die niet goed beschermen tegen splinters en ander werkgevaar.

De dameswerkkleding van Carhartt is met veel zorg ontwikkeld voor het vrouwenlichaam en wordt daarom door vakvrouwen over de hele wereld gedragen. De kleding is gemaakt voor op de bouwplaats, in de garage of gewoon in de tuin.

De stoere damescollectie werkkleding is zo ontworpen dat de moderne vrouw voorbereid is op elk weertype en zo elke situatie met vertrouwen tegemoet ziet, wat het werk ook van haar vraagt.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen