Ook voor vrije tijd

De nieuwe Jefferson S3 veiligheidsschoen van Carhartt is een all-wheather schoen met veel comfort. Hij is waterafstotend en uitgevoerd met een aluminium veiligheidsneus. Voor een S3 schoen is hij bovendien erg licht van gewicht (600 gram, maat 42).

De schoenen zitten erg comfortabel en zijn gemaakt van microfiber en Cordura mesh
Ook voor vrije tijd | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Ook voor vrije tijd | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

De schoenen zitten erg comfortabel en zijn gemaakt van microfiber en Cordura mesh bovenmateriaal. Het antistatische voetbed en de PU tussenzool met schokabsorptie bieden veel demping en verminderen vermoeidheid aan het eind van de werkdag aanzienlijk.

Carhartt heeft de pasvorm zo ontworpen dat de schoenen fijn aansluiten om de voet, maar dat er ook ruimte is voor je voeten om comfortabel te blijven. Dankzij het flexibele ontwerp in combinatie met het lichte gewicht van de Jefferson loopt hij fantastisch. Je voeten blijven in optimale conditie, al werk je dag en nacht. Daarom is het een schoen die je ook in je vrije tijd draagt.

De Jefferson Rugged Flex werkschoen is waterafstotend en zeer ademend. Een lichtgewicht, niet-metalen anti-penetratieplaat voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool prikken en letsel veroorzaken. Het voetbed is afneembaar en heeft antibacteriƫle, thermoregulerende en antistatische eigenschappen. De PU buitenzool biedt een uitstekende grip en isolatie, is antistatisch en ook warmte- en oliebestendig.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen