Opzetten spreekt praktisch voor zich

Het assortiment multifunctionele telescopische gipsplaatsteunen van Bessey wordt uitgebreid met extra accessoires.

Opzetten spreekt praktisch voor zich | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

De drievleugelige vorm van het plafondstatief STE-DS maakt het steungebied aanzienlijk groter en zorgt er ook voor dat de kracht gelijkmatig wordt verdeeld. Het kan snel em zonder extra  gereedschap worden gemonteerd. De stabilisator op de stalen buis voorkomt dat het contactoppervlak per ongeluk kantelt.

Het STE-BS bouwstatief biedt een absoluut veilige standaard: in tegenstelling tot conventionele bouwstatieven, waarvan de belasting door hun ontwerp een nogal zwevende standaard creëert, veroorzaakt het ingenieuze ontwerp van BESSEY's eigen ontwikkeling de kracht van de gespannen telescopische gipsplaat ondersteuning. Dit zorgt voor een veilige standaard en maakt zelfs het gebruik van telescopische gipsplaatsteunen zowel op trappen als vrij in de kamer, dat wil zeggen zonder bovenwerkspanning.

De materialen die zijn gebruikt om het constructiestatief te bouwen, zoals aluminium en glasvezelversterkte kunststof, maken het BESSEY-constructiestatief lichtgewicht en toch stevig. De montage is snel en vereist geen ander gereedschap dan handen; het opzetten spreekt praktisch voor zich.

De slijtvaste combitas STE-BAG met vier ruime buitenvakken biedt ruimte voor twee BESSEY-steunen uit de STE- en ST-serie en kleinere accessoires. 

Bekijk hier een video.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen