Over obstakels heen

02-06-2022
De spinhoogwerker Easylift RA31 is een veelzijdige machine voor schilders, glaszetters en

Hoogwerkservice heeft een nieuwe spinhoogwerker in de verhuur, de RA31. Deze compacte maar bijzondere machine heeft een werkhoogte van 30,2 meter.

De spinhoogwerker Easylift RA31 is een veelzijdige machine voor schilders, glaszetters en

De spinhoogwerker Easylift RA31 is een veelzijdige machine voor schilders, glaszetters en bij werkzaamheden waarbij een lage vloerdruk een must is. De hoogwerker is te gebruiken met een brandstofmotor en op elektriciteit. Dat is eenvoudig door een verlengkabel van 230V aan te sluiten.

Deze spiderhoogwerker is, dankzij de specifieke eigenschappen, dé oplossing in situaties waar het uiterste wordt gevraagd. De spinhoogwerker RA31 heeft een werkhoogte van 30.20 meter en een platformcapaciteit van 230 kg. De spinhoogwerker heeft een kniktelescoopmast waardoor deze over obstakels kan heen reiken.

Het geringe gewicht, de compacte transportafmetingen en de wendbaarheid maken de spiderhoogwerker flexibel inzetbaar. De spiderhoogwerker is voorzien van non-marking rupsen en laat dus geen sporen achter op vloeren.

Om door een smalle doorgang te rijden is de werkbak op een simpele manier te demonteren Kortom, een ideale, lichte machine voor werkzaamheden op hoogte.