Partner Of Choice

Een recentelijk onafhankelijk onderzoek wijst uit dat 3M Nederland de toonaangevende business partner is als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen.

Partner of Choice is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder de lezers van Arbo, het

Partner of Choice is een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder de lezers van Arbo, het kennisplatform over arbeidsomstandigheden, veiligheid en preventie. Per vakgebied is er onder beslissers een onderzoek uitgevoerd op inkoopgedrag waar de Arbo professional direct verantwoordelijk voor is, of grote invloed op heeft in het aankoopproces. 3M Nederland staat in dit leveranciersoverzicht op de 1e plaats in de rubriek persoonlijke beschermingsmiddelen.

‘Partner Of Choice’ is bedoeld om Arbo-professionals te helpen de juiste leverancier te kiezen. Een enquête onder Arbo-lezers heeft uitgewezen met welk bedrijf zij het liefst zaken doen. De resultaten werden uitsluitend bepaald door de antwoorden van de lezers.

De voorkeur voor een bepaalde leverancier werd in 2021 onder meer bepaald door de prijs-kwaliteit verhouding, de mate van innovatie, ervaringen uit het verleden en de aanpak rondom duurzaamheid. Tezamen heeft dit ervoor gezorgd dat 3M Nederland de nummer 1 keuze is in Nederland als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen. 3M Nederland is trots om als top leverancier een jaar lang het Partner of Choice keurmerk in de categorie PBM te mogen hanteren.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen