Personeelsbestand flink uitgebreid

#interieurbouw 05-05-2021
Personeelsbestand flink uitgebreid

Het personeelsbestand van Baril Coatings is de afgelopen maanden flink uitgebreid. Nico Karper is aangesteld als productiemanager en het Copperant team is uitgebreid met twee technisch accountmanagers, Eric Kiebert en Bob Roeters. 
Personeelsbestand flink uitgebreid
Nico (54) gaat zich met 30 jaar ervaring in de verfindustrie en de recent gevolgde studie bachelor bedrijfskunde volledig inzetten om, samen met zijn collega’s, Baril Coatings uit te bouwen tot een (nog sterkere) innovatieve speler op het gebied van duurzame verfsystemen.
Met de komst van Nico is de functie van Frank van Hofwegen, die jarenlang productiemanager was, per 1 april gewijzigd naar Manager Inkoop & Automatisering.
 
Eric (62) zit al meer dan 40 jaar als Technical Account Manager in de lakken en coatings, waaronder in het verleden de automotive sector (car refinish en commercial vehicle), bouw, industrial (protective-, light industrial coatings) bij verschillende verffabrikanten.
 
Ook Bob (53) heeft zijn sporen al verdiend in de verfbranche. Hij is nu zo’n 33 jaar werkzaam in de verkoop en advisering van verf en aanverwante artikelen. Zowel in de DHZ, professionele bouwverven, industrie/scheepvaart en (mega)jachten heeft hij ervaring opgedaan.