Plasticvrij thuisbezorgd

Het nieuwe designmerk van plasticvrije verven Cover Story, een samenwerking van toonaangevende Finse ontwerpers en bedrijfsexperts, heeft tot doel de manier waarop we onze huizen inrichten te veranderen.

Thuisbezorging, kleine inventaris, samengestelde kleurencollecties en recyclebare

Thuisbezorging, kleine inventaris, samengestelde kleurencollecties en recyclebare verfbenodigdheden en blikjes vormen het duurzame en innovatieve bedrijfsmodel. De timing van het initiatief is perfect, want alleen al in de VS heeft 70% van de huishoudens het afgelopen jaar een huisverbeteringsproject voltooid.

Synthetische verven zijn een van de belangrijkste bronnen van mariene microplastics. Cover Story biedt alleen plasticvrije verven, die geen VOC afgeven en geurvrij zijn, waardoor ze ideaal zijn voor interieurs. Bovendien vormen CoverStory-verven geen coating op het geverfde oppervlak, waardoor het gebouw kan ademen. De Basics Collection van de Cover Story van 32 tinten ontworpen door Päivi Häikiö is geïnspireerd op Finse interieurs uit de jaren 1920 en 1950 en geoptimaliseerd voor de Scandinavische seizoensveranderingen in licht.

Cover Story verven worden wereldwijd geleverd.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen