PREFAB Focus

Met het wedi digitale ontwerp vermindert men fouten en heeft men vroegtijdig al een visualisatie voor een klein project tot grote complexe projecten met de maatwerk producten van wedi.

PREFAB Focus | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
PREFAB Focus | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
PREFAB Focus | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
PREFAB Focus | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Slim bouwen wordt vanzelfsprekend door productintegratie en/of reductie van bouwmaterialen. Bouwen en installatietechniek worden met wedi één oplossing.

Het maatwerk pakket wordt als een lichtgewicht bouwpakket aangeboden en is voorzien van bouwinstructie. Van maatwerk I-Board tot aan een complete modulaire cabine.

Men is verzekerd van optimale bouwsnelheid doordat alles op maat is en op elkaar is afgestemd. De afdichting en montage van het wedi systeem, beperkt gereedschap en de eenvoudige montage maken assemblage tijdbesparend en plezierig eenvoudig.

Geen zorgen

Het product is getoetst volgens de hoogste kwaliteitstoetsingen en voldoet aan de Europese wetgeving en is voorzien van het juiste CE. Bovendien is de milieu impact van het product weergegeven in de Energie Prestatie Verklaring (EPD) waardoor men deze toepassing kan meerekenen in de milieuprestatie van het gebouw.

Expert Focus

De consument wordt wettelijk beschermd om de juiste inbouw van een probleemloze badkamer te garanderen. wedi GmbH biedt volgens de regelgeving van SKG-IKOB, WTCB, DIN en de Europese richtlijnen een theorie en praktijkopleiding om de kwaliteit van het inbouwen van een waterdichte badkamer te waarborgen.

Tijdens de landelijke Speedtour door Nederland en België vertellen zij in korte tijd over de vakopleidingen Expert en Expert pro.

Expert: Basis kennis; 10 jaar verzekerde product en systeemgarantie.

Expert pro: Gecertificeerd specialist; 15 jaar verzekerde product en systeemgarantie; Exclusief wedi startpakket; Effectieve marketingondersteuning; wedi pro finder op de website; Lid van Expert Pro community.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen