Prefabmaat winnaar Prefab Efficiency Award

Prefabmaat heeft op de PrefabBeurs in ‘s-Hertogenbosch de Prefab Efficiency Award gewonnen. Dat werd op 10 oktober bekendgemaakt tijdens de eerste dag van de beurs. De Prefab Efficiency Awards werden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt om aandacht te geven aan de innovaties in de branche. De award werd in ontvangst genomen door Niek Wopereis en Joris Roelink van Prefabmaat.

Prefabmaat winnaar Prefab Efficiency Award | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

De afgelopen maanden konden mensen uit de bouw- en prefabbranche inzendingen doen van hun nieuwste innovaties. Prefabmaat uit Enschede was daar één van. Vervolgens werden de inzendingen door de vakjury beoordeeld. Hier kwamen drie genomineerden uit. Op dinsdag 10 oktober mochten deze genomineerden hun innovaties pitchen op het hoofdpodium op de beurs, waar vervolgens de winnaar bekend werd gemaakt. 

Schaalbaar in de toekomst

De jury prijste de start-up doordat het prefab mogelijk maakt in de kleinschalige bouw, waar je ziet dat prefab zich vooral concentreert op de projectmatige markt. Daarnaast is de digitalisatie van Prefabmaat een factor die het bedrijf enorm schaalbaar maakt, waardoor het in de toekomst kan groeien. Joris Roelink licht toe: “Onze droom is dat prefab de norm is in de kleinschalige bouw. Onze kinderen moeten later de bouw associëren met lego en niet meer met een hamer, zaag en een purbus.”

Prefabmaat opgericht in 2023

www.prefabmaat.com is begin 2023 opgericht en richt zich op prefab aanbouwen, dakopbouwen, bergingen, schuren, vakantiewoningen, mantelzorgwoningen en zelfs complete woningen. Joris Roelink is oprichter van ToeleveringOnline, het bedrijf dat hij in 2022 verliet om deze grotere droom na te jagen.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen