Raamfolie biedt maximale warmtewering

31-03-2023
Raamfolie biedt maximale warmtewering

Door toepassing van warmtewerende folie op de ruiten, kan men de opwarming door de zon op het glas reduceren tot maar liefst 90%.

Raamfolie biedt maximale warmtewering

Hiermee creëert men een aangename werk- en leefomgeving. Het klimaat binnen blijft optimaal en men bespaart tevens op het energieverbruik van de airco.

Onbehandeld glas laat warmte, licht en schadelijke UV-straling van de zon ongehinderd door.

Hierdoor kan het binnen erg warm worden, kan men hinder ondervinden van het felle zonlicht en zullen kwetsbare materialen sneller verkleuren. Man Protection biedt dé oplossing voor een ideaal binnenklimaat tijdens de zonnige dagen.

Raamfolies filteren tot wel 99,9% van de schadelijke UV-straling uit het zonlicht. Hiermee vertraagt de folie verkleuring en veroudering van kostbaar interieur.

Warmtewerende raamfolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en gradaties van warmtewering.

Maximale warmtewering met nano-keramische folie

Naast de bekende warmtewerende spiegelfolies heeft Man Protection ook nano-keramische folies in het assortiment. Deze unieke duurzame folies bevatten geen metalen, veroorzaken geen corrosie en hebben een minimale reflectie, waardoor het aanzicht van een gebouw nagenoeg niet verandert.

Door een geavanceerde nano-keramische infrarood reducerende technologie blokkeren deze folies selectief de infrarood- en UV-stralen, terwijl ze een hoge lichtdoorlaatbaarheid bieden.