RAL bestendigt samenwerking met SNKI

RAL GmbH in Bonn en de Stichting Nederlands Kleur Instituut hebben de samenwerking bestendigd door het sluiten van een distributeursovereenkomst. Al enige jaren is de SNKI actief als wederverkoper van RAL maar door het sluiten van de distributeursovereenkomst wordt de samenwerking tussen beide partijen verder geïntensiveerd.

RAL bestendigt samenwerking met SNKI | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Naast het leveren van standaard RAL producten zal de samenwerking ook klant-specifieke producten betreffen, zoals de RAL individual. Daarnaast zullen partijen vooral inzetten op kennisuitwisseling en krijgen partijen toegang tot elkaars opleidingen en opleidingsmaterialen.

Samenwerking moet duurzaam ontwerp stimuleren

Met de RAL CLASSIC- en RAL EFFECT-kleurencollectie en het RAL DESIGN SYSTEM plus biedt RAL professionele kleurgebruikers een brede selectie van nauwkeurige kleurmonsters. Het assortiment RAL-kleuren omvat in totaal 2.530 kleuren. Met kleurenkaarten, kunststofstandaarden en softwareproducten, evenals kleurontwerp en trendboeken biedt RAL het ideale product voor elk ontwerpdoel. Tegelijkertijd is het de gemeenschappelijke doelstelling van RAL en haar partners om principes te ontwikkelen voor duurzaam ontwerp en de aanzet tot de kleurentaal van de toekomst.

Foto: links Mark Kotterink (directeur SNKI) en Egbert Stremmelaar (bestuursvoorzitter SNKI), rechtsvoor Robert Peil (sales coördinator) en rechtsachter Markus Frentrop (directeur RAL)

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen