Razendsnelle badkamerrenovatie

01-06-2022
De wandpanelen van de Revela serie bestaan uit een combinatie van kunststof en een

Een badkamer razendsnel renoveren kan met de collectie van Masq wand bekleding. Dijkmans BV introduceert dit nieuwe merk in badkamerpanelen gemaakt in Europa.

De wandpanelen van de Revela serie bestaan uit een combinatie van kunststof en een

De wandpanelen van de Revela serie bestaan uit een combinatie van kunststof en een hoogwaardige toplaag. Door de unieke samenstelling van realistische gedrukte kunststoffolie, of de digitale print (Revela Premium), heeft het de uitstraling van natuurgetrouwe materialen en is daardoor nauwelijks te onderscheiden.

De panelen zijn slechts 5 mm dik maar voelen zo stevig aan als keramische tegels. Bovendien zijn ze te monteren met de Masq Glue op de bestaande muurbekleding en dus uitermate geschikt voor renovatie. De panelen zijn daarnaast netjes af te werken met de bijpassende aluminium profielen.

Deze Masq collectie bestaat uit drie formaten: tegels 65 x 37,5 x 0,5 cm; planken 120 x 18 x 0,42 cm; XL 90 x 260 x 0,5 cm.

De installatie is eenvoudig dankzij de veer- en groefverbinding en 100% watervast en vochtbestendig. De verschillende formaten zijn met elkaar te combineren zodat er een levendig samenspel plaatst vindt.