Refin gebruikt kwartsiet voor nieuwe collectie

Ceramiche Refin gebruikt kwartsiet voor de Primal-collectie, een materiaal dat traditioneel als sterk en vol wordt ervaren, dat Refin heeft getransformeerd in verfijnd en eigentijds. 

Refin gebruikt kwartsiet voor nieuwe collectie | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Eens te meer bevestigt Ceramiche Refin haar roeping tot onderzoek gericht op de onberispelijke weergave van die materialen die al sinds het begin der tijden bij de mens zijn.

De structuur van het product wordt gekenmerkt door zachtere schilfering, met gearceerde overgangen tussen lichte en  donkere gebieden en lichte adervorming. De kleur is homogeen zonder noemenswaardige kleurvariaties. Meer gedefinieerde grafische details en meer geaccentueerde kleurovergangen worden verzacht om een zachtere algehele uitstraling aan het oppervlak te geven, terwijl gedetailleerde en driedimensionale effecten behouden blijven.

Primal van Refin in vijf tinten

Het assortiment bestaat uit vijf essentiële tinten  die worden gesuggereerd door natuurlijke elementen: Pearle White en Silver Grey zijn lichte, koele tinten; Sand en Warm zijn respectievelijk warm beige en grijs; Coal is antracietgrijs. Met de meerdere afwerkingen - Soft, Matt en Textured - en de verschillende formaten die beschikbaar zijn, zelfs in de OUT.2-versie is Primal ideaal voor zowel residentiële als retail-, werk-, wellness-, horeca-  en cateringomgevingen.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen