Remix viert 40-jarig bestaan

#afbouw 04-03-2021
Remix viert 40-jarig bestaan

Remix Droge Mortel BV bestaat 40 jaar. Wat ooit begon als 2-mans mortelfabriek op het platteland, is in de loop der jaren door innovatie en productontwikkeling uitgegroeid tot een internationaal toonaangevende mortelfabrikant.
Remix viert 40-jarig bestaan
Als dochteronderneming van het naastgelegen zandzuigbedrijf Vos begon Remix in 1981 in het Drentse gehucht Ellertshaar een mortelfabriek. Onder de vlag van AGAR Holding (sinds 1991) heeft Remix een enorme groei doorgemaakt en is ook het wereldwijde A-merk Sakrete erbij gekomen. In de loop der jaren heeft Remix zich ontwikkeld van een regionale speler in de markt tot een toonaangevende mortelfabrikant met export naar vele Europese landen.
Kunstenaar Geert Oldenbeuving beschilderde speciaal voor deze gelegenheid een Remix bouwplaatssilo als kunstobject. Als thema van deze zeer opvallende silo koos Geert voor vogels voor de vrijheid en cirkels voor het leven, gesteund door de golven van het water. De ‘Kunstsilo’ gaat vanaf 6 maart op tournee naar diverse bouwprojecten in Nederland.
 
Bekijk hier de video