Ruimte voor verdere groei

14-10-2022
Ruimte voor verdere groei

Deurenspecialist Svedex heeft een nieuw bedrijfspand geopend in Varsseveld. Het pand biedt plaats aan nieuwe kantoorplekken, een mooie ontvangstruimte, een eigentijdse showroom en een modern bedrijfsrestaurant.

Ruimte voor verdere groei

Het duurzame pand biedt Svedex alle ruimte om verder te groeien. Svedex is hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Al bijna zeventig jaar ontwerpt, ontwikkelt en produceert het bedrijf vanuit Varsseveld de mooiste en meest duurzame binnendeuren. De deuren zijn populair bij bouw- en renovatiebedrijven. Hierdoor is Svedex de laatste jaren snel gegroeid en was er een gebrek aan kantoorruimte ontstaan. In het nieuwe pand is voldoende kantoor- en vergaderruimte gecreëerd voor nu en in de toekomst.

In het nieuwe pand bevindt zich een mooie ontvangstruimte voor bezoekers. Ook komt er een moderne showroom, waar kopers van nieuwbouwwoningen op afspraak de diverse deuren kunnen bekijken. Daarnaast worden hier dealers en aannemers ontvangen of kunnen er trainingen worden gegeven. De medewerkers van Svedex kunnen vanaf nu samen lunchen in het bedrijfsrestaurant. Dit draagt bij aan het gevoel van betrokkenheid en saamhorigheid – iets wat binnen het familiebedrijf erg belangrijk is.