Samen het dak op

Theo Peters en Bart Peters, directie van FAKRO Nederland BV, en Bart Wansink, oprichter van Platform 2050, tekenden de overeenkomst waarmee FAKRO Nederland leverancier wordt van Platform 2050.

Door deze samenwerking kan Platform 2050 nu ook daglichtoplossingen voor het dak

Door deze samenwerking kan Platform 2050 nu ook daglichtoplossingen voor het dak aanbieden aan vastgoedbeleggers en woningbouwcoöperaties.

FAKRO Life Cycle Service (LCS) is dé totaaloplossing voor duurzame, projectmatige vervanging van dakramen. In de eerste plaats is deze oplossing gericht op de verduurzaming van bestaande woningen, maar ze is ook geschikt voor toepassing in nieuwe, duurzame woningen. FAKRO ontzorgt de professionals volledig, neemt de totale regie en verantwoordelijkheid tijdens het proces en is het aanspreekpunt.

Platform 2050 is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde vastgoedonderhoudsbedrijven waaronder Koers Groep, Rendon Onderhoudsgroep, Kloet Onderhoud en Van Lochem Onderhoud. Dankzij deze samenwerking kunnen jaarlijks duizenden woningen versneld worden verduurzaamd. Deelnemers aan Platform 2050 besparen kosten op inkoop, sales en marketing en kunnen zo al een woning in 1 dag van het gas af halen. Daarnaast biedt Platform 2050 totaaloplossingen op het gebied van isolatie, ventilatie, (hybride) warmtepompen en zonnepanelen, waarbij ze de meest innovatieve technieken toepast.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen