Samen verder onder één naam

19-08-2022
Brachot Harelbeke
Brachot Harelbeke

Vanaf 1 oktober 2022 gaan Beltrami en Brachot Surfaces verder onder de naam Brachot.

Brachot Harelbeke
Brachot Harelbeke

Brachot bestaat uit een brede waaier aan Family Members met elk hun specifieke expertise en uniek DNA. In oktober 2022 worden de Family Members Beltrami in Harelbeke en Brugge en Brachot Surfaces in Deinze, verenigd onder één naam: Brachot.

Brachot Deinze
Brachot Deinze

Het huidige Beltrami in Harelbeke specialiseert in tegels en bijhorende afwerkingen in natuursteen en samengestelde materialen voor binnen en buiten. Deze specialisatie blijft in de toekomst onveranderd. De naam ondergaat een transformatie en wordt Brachot Harelbeke. Bovendien wordt sedert kort ook het uitgebreide gamma aan keramische buitentegels getoond in het gloednieuwe tegeltoonpark in Harelbeke.

Brachot Brugge
Brachot Brugge

Het Beltrami-depot in Brugge, hoofdzakelijk gespecialiseerd in duurzame bestratingsmaterialen, wordt ook verenigd onder de Brachot vlag en luistert vanaf nu naar de naam Brachot Brugge. Ook in Brugge is er een nieuw toonpark. In dat gloednieuwe toonpark worden verschillende materialen en afwerkingen gepresenteerd uit eigen groeves, en zoveel meer.

Brachot Deinze blijft gespecialiseerd in een ruim aanbod aan kwalitatief plaatmateriaal uit natuursteen en samengestelde materialen - Uniceramica (keramiek), Unistone (kwartscomposiet), Unimarble (marmercomposiet) en Terrazzo – steeds welkom na afspraak in de recent vernieuwde Stone Gallery in Deinze.