Slimme Betrouwbare Bouwprestaties

Brecon en Muller Afbouw Groep zijn op 1 februari 2023 gefuseerd onder de nieuwe naam SRBA Group. De afkorting van het nieuwe bedrijf staat voor Smart Reliable Building Achievements ofwel Slimme Betrouwbare Bouwprestaties.

Slimme Betrouwbare Bouwprestaties | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Slimme Betrouwbare Bouwprestaties | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

En dat raakt precies de kern van de nieuwe organisatie die de opgetelde omzet van 70 miljoen euro wil laten doorgroeien tot 100 miljoen euro in 2025.

Met de bundeling van alle activiteiten in de SRBA Group ontstaat een krachtig bedrijf op het gebied van totaalconcepten voor kantoren, laboratoria en overige controlled environment faciliteiten.

De missie van het nieuwe bedrijf is om vóór 2030 een voorbeeldbedrijf te zijn op Europees niveau met innovatieve producten, processen en diensten voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van duurzame en veilige voorzieningen om in te wonen of te werken. Voor het enorm brede spectrum aan zakelijke opdrachtgevers, die in de laatste decennia hebben gewerkt met de betrokken partijen, verandert er weinig. Ze kunnen als vanouds rekenen op een klantgericht beleid met creatie van toegevoegde waarde voor alle betrokken stakeholders, op economisch, sociaal en ecologisch niveau.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen