Slip-in sock houdt vuil en zand buiten

De S3 veiligheidsschoen Redbrick Motion Force trek je makkelijk aan en uit dankzij de slip-in sock met handige lipjes. Zand en vuil blijven buiten de schoen omdat de slip-in sock perfect aansluit om je voet.

Deze safety sneaker met groene hak is ontworpen naar de wensen van harde werkers die
Slip-in sock houdt vuil en zand buiten | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Slip-in sock houdt vuil en zand buiten | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Deze safety sneaker met groene hak is ontworpen naar de wensen van harde werkers die altijd maar blijven doorgaan. Uiteraard gaat veiligheid boven alles: daar zorgen de aluminium veiligheidsneus en Kevlar anti-perforatiezool voor.

Dankzij het speciale antislipprofiel van de rubberen zool onder de schoen wordt vocht snel afgevoerd wat voorkomt dat je snel uitglijdt. De Force is voorzien van ESD en daardoor geschikt voor professionals die werken met gevoelige, elektronische apparatuur.

De sterke, slijtvaste hak en schokabsorberende EVA-tussenzool zorgen voor een optimaal loopcomfort. Het strak ontworpen bovendeel van PUTEK is slijtvast en scheurbestendig. Kortom, Motion Force S3 veiligheidsschoenen zijn flexibel, licht van gewicht en bieden een uitstekende bescherming. Zo blijven je voeten de hele dag fit, hoeveel je ook loopt.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen