Snel, eenvoudig en veilig

Het nieuwe TW-KLI klemelement van Bessey is gebaseerd op de populaire hightech hendelklem KliKlamp en combineert kwaliteit en functionaliteit voor snel, eenvoudig en veilig klemmen.

Net als bij de in de praktijk bewezen hefboomklem worden voor het nieuwe TW20-15-8-
Snel, eenvoudig en veilig | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Net als bij de in de praktijk bewezen hefboomklem worden voor het nieuwe TW20-15-8-KLI klemelement hoogwaardige materialen gebruikt: lichtgewicht stabiel magnesium voor de schuifarm, glasvezelversterkte kunststof voor het klemmechanisme, koudgetrokken kwaliteitsstaal voor de rail.

Uitgerust met een adapter aan de onderkant van de rail, kan het 300 gram wegende lichtklemgereedschap zonder gereedschap worden geïntegreerd in de 20 mm gaten van multifunctionele tafels, zoals Festool MFT en Sortimo WorkMo. Het klemelement met 150 mm klembreedte en 80 mm keeldiepte is snel en eenvoudig te gebruiken en klemt het werkstuk stevig vast.

Het meertraps ratelmechanisme maakt het mogelijk om met weinig moeite zeer snel tot 500 N klemkracht te bereiken. Eenmaal vastgeklemd is de TW-KLI zeer veilig en zal niet loskomen bij trillingen, en kan door de rode ontspanknop zeer snel weer worden losgelaten.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen