Snel, schoon en veilig

04-11-2022
Snel, schoon en veilig

Voor een optimale afdichting tegen vocht biedt HSK Duschkabinenbau nu een zelfklevend afdichtingssysteem dat speciaal op de verwerking met RenoDeco wandbekledingspanelen is afgestemd en voldoet aan de eisen van DIN 18534.

Snel, schoon en veilig

Snel, schoon en veilig: de RenoDeco decorpanelen vormen dankzij hun grote, homogene oppervlak en hygiënische eigenschappen een aantrekkelijk alternatief voor tegels in de badkamer. Vakmensen krijgen zo een universeel compleet systeem voor de snelle en betrouwbare afdichting van diverse inbouwsituaties. Dankzij de hoogwaardige oppervlakteafwerking wordt ophoping van schimmel, vuil en kalk voorkomen.

Snel, schoon en veilig

Om ook een betrouwbare en DIN-conforme bescherming tegen vocht te garanderen, zelfs onder het hoogwaardige aluminium composietpaneel, biedt HSK Duschkabinenbau nu een nieuw, snel en eenvoudig te verwerken allround afdichtingssysteem. Het afdichtingssystem is speciaal ontwikkeld voor het gebruik van RenoDeco wanddecorpanelen en is in elke inbouwsituatie flexibel, schoon en vooral veilig toe te passen.

Het praktische complete systeem met zelfklevende componenten sluit snel, eenvoudig en DIN-conform af en is dankzij de speciale primer geschikt voor alle niet-schurende ondergronden. Door de voor HSK speciaal ontworpen, zelfklevende afdichtingsbaan met verzadigd vlies, kunnen de RenoDeco decorpanelen betrouwbaar met een montagelijm aan de afgedichte muur worden bevestigd.