Snelle badkamerrenovatie

Een badkamer renoveren in een handomdraai kan met Muro wandbekleding. Deze watervaste en waterdichte panelen zijn over de bestaande tegels heen te verlijmen en zelfs te plaatsen bij oneffen oppervlaktes.

Een van de grote voordelen van Muro is dat voegen bij deze panelen niet meer nodig is. De

Een van de grote voordelen van Muro is dat voegen bij deze panelen niet meer nodig is. De verbinding is namelijk al waterdicht, het zogeheten Drop-Lock systeem. De waterdichtheid van deze verbinding is uitvoerig getest op waterdichtheid. Dit is getest met de NALFA methode (ISO CD 4760).

Muro panelen zijn brandvertragend, hypoallergeen, schimmelbestendig en onderhoudsvriendelijk. De panelen zijn gemaakt van het zeer sterke materiaal SPC (Stone Plastic Composiet).

Muro wandbekleding is te verkrijgen in panelen en tegels. De tegels zijn te verkrijgen in de maat 900 x 450 x 5 mm. Aan de korte zijdes van de tegels zit een waterdichte verbinding, het Drop-Lock systeem. Aan de lange zijdes zit een klikverbinding.

De wandpanelen zijn te verkrijgen in de afmetingen 2600 x 450 x 6 mm. Bij wandpanelen zit het Drop-Lock systeem alleen aan de lange zijdes.

De panelen zijn verkrijgbaar in 10 moderne decoren.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen