Sneller en dichter bij de klanten

Berner is het nieuwe jaar goed gestart: op 2 januari 2023 opende de technische groothandel de deuren van haar depot in Barneveld. Met dit nieuwe verkoopconcept speelt Berner in op de behoefte om nog sneller en dichter bij haar klanten te zijn. 

Sneller en dichter bij de klanten | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Speel video

Het depot in Barneveld beschikt over ruim 3.000 producten zoals chemie, bevestigingsmaterialen, machines, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast is het Berner depot in Barneveld een centrale ontmoetingsplaats voor de vakman waar de Berner medewerkers klaar staan voor advies en product demonstraties.

De komende jaren zal het aantal depots in de Benelux verder worden uitgebreid in lijn met de omnichannel strategie. 

Vanuit het depot worden diverse nieuwe leveringsservices aangeboden die nog beter inspelen op de wensen van de vakman. Met Click/Call & Collect kunnen de gewenste producten online of telefonisch worden besteld en binnen een uur worden afgehaald. De Berner Collect Box, vóór de ingang van het pand, biedt daarnaast de mogelijkheid een bestelling 24/7 af te halen in deze beveiligde kluis. 

En als de bouwplaats niet verlaten kan worden, dan biedt de Express Delivery service van Berner uitkomst. Hiermee worden de bestelde goederen nog dezelfde dag naar de gewenste plek gebracht.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen