Speciale scholingen

Adler Benelux verzorgt onder het motto ‘Adler Akademie’ regelmatig scholingen voor zijn klanten. In september en oktober staan er in Heeze scholingen over watergedragen lakken en de coatings met echte metalen van Adler op het programma.

Speciale scholingen | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Speciale scholingen | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Op dinsdag 27 september en dinsdag 25 oktober vinden de scholingen over watergedragen lakken plaats. Deze scholingen bieden uitgebreide basiskennis over de juiste toepassing van lakken op waterbasis. Adler Benelux kan klanten op deze manier tevens ondersteunen bij een eventuele overstap van oplosmiddelhoudende lakken naar watergedragen lakken.

Op woensdag 28 september en woensdag 26 oktober gaan deelnemers vervolgens aan de slag met de coatings met echte metalen van Adler. Met deze bijzondere coatings kunnen ze meubelstukken een stoere, unieke metalen look geven. Te denken valt bijvoorbeeld aan een kast of balie met een koperen, bronzen of messing uitstraling.

De scholingen zijn geschikt voor de gehele meubel- en interieurbranche en worden verzorgd door Manuel Mathes, Leon Cremers, Jeffrey Gerritse en Marco Kerssens van Adler. Beide scholingen duren van 10.00 tot uiterlijk 15.00 uur en vinden plaats bij Adler Benelux in Heeze.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] .

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen