Sterke eigenschappen bundelen

25-10-2022
Sterke eigenschappen bundelen

Samen op groeikoers in de toekomstgerichte markt van duurzaam, energiezuinig bouwen: de JACKON holding en dus ook JACKON Insulation GmbH maken voortaan deel uit van de Noorse BEWI Group.

Sterke eigenschappen bundelen

De in oktober 2021 voor het eerst aangekondigde fusie is hiermee officieel afgerond. De twee bedrijven bundelen hun krachten om innovatieve isolatieoplossingen te ontwikkelen voor de milieuvriendelijke bouw van morgen.

‘Wij hebben lang naar deze dag uitgekeken en kunnen niet wachten om met de integratie van onze twee bedrijven te beginnen. Eindelijk kunnen wij alle medewerkers van JACKON welkom heten in onze organisatie. In de fusie van onze twee bedrijven zien wij een groot potentieel, dat tot sterke synergieën in onze hele waardeketen zal leiden’, zegt Christian Bekken, CEO van BEWI.

Voor klanten en zakenpartners verandert er niets in de dagelijkse samenwerking. JACKON Insulation GmbH handelt verder onder eigen naam. De vertrouwde contactpersonen blijven uiteraard beschikbaar voor alle vragen. Beproefde en bekende productlijnen zoals JACKODUR® isolatie voor bouwtoepassingen, JACKODUR® voor industriële toepassingen, het vloerplaatisolatiesysteem JACKODUR® Atlas en de bouw- en tegelelementen JACKOBOARD® en Qboard®, worden consequent voortgezet.