Stoere schoen voor harde werkers

De robuuste werkschoen Tasman van Mr. Miles valt in veiligheidsklasse S3, veiligheid staat natuurlijk voorop. De schoen zorgt voor een uitstekende bescherming onder de meest extreme omstandigheden.

Hij is gemaakt van donkerbruin leer. Hoe langer je de schoen draagt hoe mooier en

Hij is gemaakt van donkerbruin leer. Hoe langer je de schoen draagt hoe mooier en doorleefder het leer wordt. De Schots geruite voering zorgt voor goede ventilatie.

De stoere Tasman heeft een perfecte demping. Of je nu loopt door zand en blubber of over ongelijk terrein: je voeten blijven de hele dag superfit. Hij is geschikt voor harde werkers in de bouw-, constructie-, metaal-, transport- en agrarische sector. De werkschoen heeft een Kevlar tussenzool en een geperforeerde stalen beschermneus. Beiden beschermen de voeten tegen vallende voorwerpen en het doordringen van de zool met scherpe voorwerpen.

De zolen zijn antistatisch en gemaakt van PU/Nitril waardoor ze slijtvast, antislip en resistent zijn tegen olie en zuren. Doordat er ventilatiegaten in de neus zitten is de schoen goed ademend. De hoge schacht sluit perfect aan, wat maakt dat de schoen extra ondersteuning biedt rondom de enkels.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen