Subtiele reflecterende kwaliteit

SunGuard SNX 70 van Guardian Glass Europe is een nieuw drievoudig verzilverd glas dat uitstekende zonwering en lichttransmissie van bijna 70% biedt, plus een hoge thermische isolatie. Maar het heeft ook een uniek schoon, natuurlijk uiterlijk en een subtiele reflecterende kwaliteit die een opvallend uniforme esthetiek levert bij verschillende designcontouren en kijkhoeken.

Dit betekent dat SunGuard SNX 70 architecten de mogelijkheid biedt om meer natuurlijk

Dit betekent dat SunGuard SNX 70 architecten de mogelijkheid biedt om meer natuurlijk licht te introduceren, de energie-efficiëntie te verbeteren en comfort aan inwoners te bieden, samen met een superieure ontwerpesthetiek. Dit kan leiden tot een beter welzijn voor de bewoners en is met name relevant voor kantoor-, gezondheidszorg- en onderwijsgebouwen, waar een hoger niveau van natuurlijk licht kan helpen om focus, herstel en het leervermogen te stimuleren.

SunGuard SNX 70 kan ook helpen bij milieucertificering. Als onderdeel van het SunGuard-assortiment in Europa en Rusland heeft SunGuard SNX 70 ook een EPD (Environmental Product Declaration) en is het onafhankelijk beoordeeld onder het Cradle to Cradle Certified®-productprogramma, conform het niveau Brons.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen