Tegelwerk in één keer klaar

01-02-2023
Tegelwerk in één keer klaar

Met TP4 ALL van Omnicol heb je een alleskunner voor al je tegelwerk klaar in een emmer.

Tegelwerk in één keer klaar

In één keer klaar is ook écht in één keer klaar. Want TP4 ALL is geschikt voor vrijwel alle mogelijke tegelsoorten en formaten; ook voor XL en XXL groot formaat (dunne) tegels en natuursteen. Watervast, dus bij uitstek geschikt voor alle natte ruimtes binnenshuis. Dat zijn natuurlijk de badkamer, wc en keuken, maar ook de bijkeuken, garage, of serre.

Met de huidige verduurzaming kom je ook steeds vaker vloerverwarming tegen. Geen probleem: TP4 ALL is dankzij zijn blijvende elasticiteit kampioen in flexibiliteit, en beweegt moeiteloos mee met eventuele temperatuurschommelingen in de vloer.

TP4 ALL komt als een kant-en-klare pastategellijm in een handige emmer van 18 kg. Je hebt geen water nodig. En vergeet tijdverlies door mixen: dat voorkomt dan ook meteen een hoop stof zodat je werkplek schoon blijft en de bewoner blij.

Nog een pluspunt: TP4 ALL presteert superieur op elke ondergrond, van gips en gipsplaat tot zandcement en anhydriet. Op de meeste ondergronden hoef je trouwens ook niet voor te strijken, en je vangt oneffenheden en andere reparaties makkelijk op dankzij de laagdikte tot 15 mm.