Terrein en assortiment uitgebreid

PontMeyer Gorinchem breidt haar assortiment ruwbouwmaterialen en tuinhout flink uit met een groot buitenterrein als verlengstuk van het huidige afhaalcentrum.

Het nieuwe buitenterrein is onderdeel van het huidige drive-in afhaalcentrum van
Terrein en assortiment uitgebreid | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Terrein en assortiment uitgebreid | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Het nieuwe buitenterrein is onderdeel van het huidige drive-in afhaalcentrum van PontMeyer Gorinchem. Klanten kunnen er met eigen auto of bus (met aanhanger) binnenrijden. Hier vinden ze de meeste zware materialen zoals bouwstaal, dakpannen, stenen, zand en grind, en tuinassortiment en verschillende tuinpresentaties.

Het assortiment is met de uitbreiding nu 2x zo groot. Alles op het buitenterrein kan direct naast het schap ingeladen worden. Hout en plaatmateriaal kan bovendien direct op maat gezaagd worden. Op het terrein lopen altijd meerdere medewerkers om te adviseren en te helpen met inladen.

Nadat de zware materialen buiten zijn ingeladen en aangevuld met de lichtere materialen in het overdekte deel, lopen klanten vanuit de drive-in zo de bouwwinkel binnen. Wie uitsluitend klein materiaal nodig heeft kan de drive-in ook helemaal overslaan en direct de bouwwinkel inlopen.

De vestiging in Gorinchem is de eerste PontMeyer-vestiging die uitbreidt met een enorm buitenterrein met een groot extra assortiment ruwbouwmaterialen en tuinhout. Door de verplaatste entree is alles binnen en buiten makkelijk te bereiken.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen