Totaalaanbod corrosiewering

Met de nieuwe serie Interpon Redox producten heeft AkzoNobel een totaalaanbod aan corrosiewerende oplossingen in huis om op eenvoudige wijze tot maximale corrosiebescherming van staal te komen. 
Totaalaanbod corrosiewering | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Het gamma aan poedercoating primers beschermt bijvoorbeeld staal in staalconstructies van gebouwen, buitenmeubilair, windturbines, kabelbanen, raamkozijnen en hekwerken. Het selecteren van de juiste poedercoating primer als onderdeel van een totaal verfsysteem wordt mede beïnvloed door verschillende factoren zoals het gebruikte materiaal, de omgeving waaraan het wordt blootgesteld en extra belastende factoren die het corrosieproces verder kunnen versnellen. Interpon Redox helpt dit vaak ingewikkelde besluitvormingsproces te vereenvoudigen.
"Met Interpon Redox vereenvoudigen we de corrosiebescherming", zegt Daniela Vlad, Managing Director van AkzoNobels Powder Coatings. "Het selecteren van de juiste primer voor een bepaald corrosieniveau kan veel complexer zijn dan mensen denken. Daarom houden onze Interpon Redox-systemen rekening met alle variabelen, waardoor het voor klanten veel gemakkelijker is om het perfecte coatingsysteem te kiezen."
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen