Trendsetter

In oktober 2021 ontving PCI Augsburg GmbH van het F.A.Z.-Institut de onderscheiding ‘Trendsetter van de Duitse economie’. Voor deze studie had het F.A.Z.-Institut meer dan 20.000 ondernemingen en merken opgenomen binnen de onderzoeksperiode van 1 augustus 2020 tot 31 juli 2021.

Met 100 van 100 mogelijke punten bereikte PCI de eerste plaats in de categorie

Met 100 van 100 mogelijke punten bereikte PCI de eerste plaats in de categorie Bouwchemie, en behoort hiermee tot een reeks ondernemingen resp. merken als Nestlé, Amazon, Henkel, Tetra Pak en Bosch.

In de F.A.Z.-studie werden meer dan 20.000 bedrijven onderzocht met betrekking tot twaalf gedefinieerde megatrends, waaronder globalisering, individualisering, connectiviteit, neo-ecologie, gezondheid en kenniscultuur. Hiertoe analyseerde het F.A.Z.-Institut 438 miljoen online-bronnen, bijvoorbeeld websites, social media-kanalen en persberichten, op tonaliteit en reikwijdte, en kende op basis van het aantal bereikte punten in de totale ranking de onderscheiding ‘Trendsetter van de Duitse economie’ toe.

De score werd per bedrijfstak berekend op een schaal van 0 tot 100 punten. De beste onderneming vormt met 100 punten de maatstaf binnen de branche. De jury kende de prijzen in verschillende branche-categorieën toe aan bijna 1.200 bedrijven of merken.

De studie is online beschikbaar

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen