Ultraslank geïntegreerd

Deceuninck en AGC Glass Europe hebben een strategisch partnership gesloten.  De combinatie van hun know how en expertise in hun respectievelijke vakgebieden resulteerde in nieuwe innovatieve oplossingen, waarbij de Fineo vacuümbeglazing in de kunststof en aluminium profielen van de Elegant en Decalu reeksen geïntegreerd kan worden.

De R&D-afdeling van Deceuninck heeft het dichtingsconcept voor deze verschillende

De R&D-afdeling van Deceuninck heeft het dichtingsconcept voor deze verschillende reeksen herwerkt en specifiek aangepast waardoor deze ultraslanke beglazing in de profielen kunnen worden geïntegreerd zonder dat het ongeëvenaarde niveau van thermische en akoestische isolatie en lichttransmissie verloren gaat. 

Het Fineo vacuümglas biedt een oplossing vanaf 6 mm dik die qua karakteristieken vergelijkbaar met en zelfs beter is dan drievoudige beglazing, maar slechts twee glasbladen telt. Deze beglazing gebruikt dan ook minder materiaal, is een stuk lichter én is bovendien ook 100% recyclebaar.

Beide sterke merken hebben de laatste jaren fors geïnvesteerd in de verdere optimalisatie van hun oplossingen om steeds weer in te spelen op de vragen uit de markt. Zo ontwikkelde Deceuninck met Elegant een innovatief productplatform voor raam- en deuroplossingen, met iCOR als revolutionaire bouwblok en modulair hart van de profielen.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen