Vakman direct in beeld

#afbouw 15-04-2021
Vakman direct in beeld

De schildersbedrijven van OnderhoudNL Garantie komen voortaan direct in beeld bij miljoenen consumenten die klant zijn bij partijen zoals o.a. Centraal Beheer. 
Vakman direct in beeld
Daartoe heeft Koninklijke OnderhoudNL een exclusieve overeenkomst met ZRVCS gesloten, een techcompany die een online platform voor de schildersbranche aanbiedt op de websites van die organisaties. Het intelligente systeem koppelt automatisch de juiste professionele vakman van OnderhoudNL Garantie aan de betreffende woning op basis van postcode en een ‘balanced-scorecard’ van de vakman. Na de ingevulde gegevens volgt meteen een richtprijs. Een bezoek aan huis door de schilder en de definitieve offerte completeren het aanbod. Verder managet het platform het gehele proces achter het schilderwerk voor zowel de vakman als de consument. Zo wordt de vakman ondersteund in verkoop & marketing, planning, inkoop van materialen, communicatie met de consument, facturatie, administratie, betalingen en de fiscus. En de consument is met de OnderhoudNL Garantie verzekerd van duidelijkheid en kwaliteit, tijdens én na de opdracht.

Foto v.l.n.r.: Hendrik Höften, bestuurslid OnderhoudNL Garantie, Gerrit Jan van den berg, voorzitter OnderhoudNL Garantie, Ramon Cohen de Lara, marketing directeur ZRVCS, Michael Nijenhuis directeur ZRVCS en Okke Spruijt (staand), directeur OnderhoudNL (foto Annet Delfgaauw)