Veiligheid, levensduur en waardebehoud

Het Nederlandse servicebedrijf SKK Kozijnwacht, met hoofdkantoor in Assen, is sinds kort een ‘onderdeel van Schüco’.

Veiligheid, levensduur en waardebehoud | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

De ervaren aanbieder van onderhouds- en reparatiediensten van ramen en deuren timmert met zijn snelle en professionele diensten vooral in de woningbouw aan de weg. In de toekomst kunnen de verkoopstructuren van Schüco echter ook worden gebruikt om de dienstenportefeuille in de projectbouw in Nederland aan te bieden en groei te blijven genereren.

Schüco Global Services KG beschouwt de overname van SKK als een aanzienlijke uitbreiding van haar werkterrein op het gebied van After Sales Service met betrekking tot onderhoud en reparatie.

Veiligheid, levensduur en waardebehoud van gebouwen zijn belangrijke factoren die kunnen worden behouden door regelmatig onderhoud en noodzakelijke reparaties uit te voeren en kunnen verder worden uitgebreid door retrofits. Schüco Global Services KG, een volledige dochteronderneming van Schüco International KG, legt zich toe op dit werkterrein. Een aantal commerciële en particuliere bouwprojecten die onderhoud en verzorging vereisen, zijn reeds met Schüco uitgevoerd.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen