Vernieuwde samenwerking tussen Bauhaus en Loxam

Actueel 18-03
Vernieuwde samenwerking tussen Bauhaus en Loxam

De bouwmarkt Bauhaus, specialist in huis, tuin en werkplaats, gaat een langdurige samenwerking aan met Loxam, de marktleider in de verhuur van machines en gereedschappen voor de bouw, infra, gww, hoveniers, industrie & diensten en de evenementenindustrie.

Vernieuwde samenwerking tussen Bauhaus en Loxam

Markus Pieters, ceo bij Bauhaus Nederland: “Naast het bieden van het grootste assortiment, tegen de beste prijs, biedt Bauhaus een veelvoud aan ondersteunende services. Met Loxam als exclusieve partner bieden we alles op het gebied van verhuurmogelijkheden, van machines tot aanhangers. Loxam is internationaal al een gerenommeerde partner van Bauhaus met assortiment voor de professionele- en niet professionele klant dat aansluit op onze doelgroepen’.

Samenwerking

Gaston van Kleef, ceo bij Loxam Nederland: “De samenwerking tussen Loxam en Bauhaus is een nieuwe en laagdrempelig mogelijkheid voor onze gezamenlijke klanten om te werken met professionele gereedschappen en machines. Huren is een duurzaam alternatief om een machine te kunnen gebruiken zonder dat je hier een dure aanschaf voor hoeft te doen. Daarnaast zijn alle machines volgens de laatste stand van de techniek en worden ze voor elke verhuur goed nagekeken en onderhouden, zodat de klant goed en veilig zijn werk kan doen”.

Reserveren kan in één van de vestigingen of éénvoudig online , waarna het direct wordt klaargezet om op te halen bij Bauhaus.