Vlotte en onzichtbare montage

Carpentier levert kwaliteitsvolle en ecologische houten gevelbekleding in thermisch essen, thermisch naaldhout, Topcoat naaldhout, thermisch bamboe, Accoya, eiken en barnwood.

Notariskantoor Diksmuide; productcategorie: houten gevelbekleding; houtsoort: HOTwood
Vlotte en onzichtbare montage | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Vlotte en onzichtbare montage | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw

Notariskantoor Diksmuide; productcategorie: houten gevelbekleding; houtsoort: HOTwood essen; profiel: Fine line (QuickClip) - SV3QC; afwerking: voorvergrijsd; architect: Architectenbureau Hoet, Diksmuide; uitvoerder: Gamme BV, Diksmuide; Foto: Andreas Vanhauwaert Fotografie, Kachtem

Door nauwe samenwerking met productontwikkelaars worden innovatieve en trendy profielen op de markt gebracht die gebruiksvriendelijker en beter te verwerken zijn.

In combinatie met Accoya en thermisch hout (HOTwood) zorgt het onzichtbare Grad-bevestigingssysteem voor extra gebruiksgemak en een grote tijdwinst bij de plaatsing van houten gevelbekleding. De houten planken hoeven enkel vastgeklikt te worden op de aluminium onderconstructie, waarop de clips zijn voorgemonteerd. De QuickClip profielen garanderen dus een eenvoudige montage en een onberispelijke afwerking.

Afhankelijk van de gekozen houtsoort zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden. Zo kan men er bijvoorbeeld voor opteren om het hout van de gevelbekleding te laten voorvergrijzen, branden, borstelen of oliën. De meeste profielen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden aangebracht.

Bekijk hier een video

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen