Voor harde werkers die weer en wind trotseren

Super Dux van Carhartt is gemaakt voor hardwerkende mensen die weer en wind trotseren. Elk item in de nieuwe collectie is voorzien van Carhartt's Rugged Flex-, Rain Defender- en Wind Fighter technologie. Hierdoor kun je optimaal bewegen en ben je extra beschermd tegen de elementen.

De duckstof is 35% lichter dan normaal en 3M Thinsulate zorgt voor extra warmte. De

De duckstof is 35% lichter dan normaal en 3M Thinsulate zorgt voor extra warmte. De Super Dux Insulated Traditional Coat is een geïsoleerde jas met waterafstotende afwerking en Wind Fighter-technologie. De jas is gemaakt van lichtgewicht, sterk nylon en daardoor erg comfortabel tijdens het werk. De jas is winddicht, waterafstotend en houdt de kou tegen.

Het Super Dux Detroit Jacket is sherpa-gevoerd en voorzien van een waterafstotende afwerking en Wind Fighter-technologie. Dit herenjack zet de traditie voort met een mix van klassieke Carhartt elementen en technische outdoorprestaties. Het is waterafstotend, winddicht, kan tegen lichte regen en is lekker warm gevoerd.

Het Super Dux Sherpa Active Jack houdt de wind tegen, weert lichte regen en heeft een sherpa-voering voor extra warmte. Het nylon is lichter en sterker dan het traditionele duck materiaal.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen