Wand en vloer verbonden

#renovatie 09-03-2018
Wand en vloer verbonden

NMC vernieuwt de design- en de decoratietrends met markante innovaties. Dankzij de verdeling van het assortiment sierprofielen in verschillende stijlwerelden biedt de Belgische onderneming een groot aantal oplossingen voor alle mogelijke stijlen van binnenhuisinrichting. Dat kan gaan van modern, klassiek of tijdloos tot industrieel. De productkeuze voor de klanten die zich met één stijl identificeren, wordt in hoge mate vergemakkelijkt door de constante presentatie van met elkaar harmoniërende producten. Het is dus helemaal niet verwonderlijk dat twee innoverende producten van NMC – de ARSTYL® WALL TILES en ARSTYL® LS1– met de Red Dot Award: Product Design 2017 werden bekroond. 
Wand en vloer verbonden
In januari 2018 presenteerde NMC ook zijn nieuwe homepage. Op www.nmc-dekowelt.de maakt de bezoeker kennis met de inspirerende wereld van de binnenhuisinrichting van NMC. Voor zowel architecten, ambachtslui als eindverbruikers biedt NMC een gestructureerd assortiment, dat is verdeeld in de toepassingsgebieden plafond, wand en vloer. Afhankelijk van de gewenste stijlrichting vindt iedereen op die manier de voor hem passende oplossing.
Een interactieve kaart met de bestemming van de vestigingsplaatsen maakt het eenvoudig vinden van geschikte handelaars of vakkundige ontwerpers mogelijk. De rubriek ‘Inspiratie’ geeft de bezoeker de mogelijkheid interessante afbeeldingen en video’s te bekijken, die anders alleen maar via de sociale mediakanalen van NMC te zien zijn. Het interactieve chataanbod biedt bovendien de mogelijkheid rechtstreeks contact te hebben met een NMC-expert.

Afdekplinten
NMC breidt de collectie ‘plinten’ uit met de twee decoratieve, functionele profielen Wallstyl® CF2 en CF3. Hiermee kunnen bestaande plinten (bijvoorbeeld tegelplinten) tot een overkraging van 1,5 cm en een hoogte van ruim 10 cm perfect worden afgedekt. De profielen vormen een esthetische verbinding tussen de wand en de vloer en zetten de afsluiting van het vertrek vakkundig in scène. Gemakkelijk en vlug te plaatsen, beschadigen ze uw muren niet. De afdekplinten zijn daarom in toenemende mate bij renovaties steeds harder in trek.

3D-Wandpaneel
NMC breidde de collectie van decoratieve wandpanelen uit met het driedimensionale Arstyl® Wall panelmodel FLOWER, dat zich van alle andere panelen onderscheidt door de grafische opbouw van het florale motief. Dankzij het harmonische design is FLOWER een imposante aanvulling van de al bestaande collectie en een creatieve oplossing voor de binnenhuisinrichting.

Indirecte verlichting
NMC breidt de collectie van oplossingen voor indirecte verlichting uit met de twee profielen Wallstyl® IL3 en IL4. Bij deze profielen gaat het over moderne, rechte profielen die geen licht doorlaten. Zij bieden voldoende plaats voor energiebesparende LED-stroken en kunnen uitstekend met bestaande profielen worden gecombineerd. Of voor indirecte verlichting gebruikt of voor de verlichting van andere wandprofielen, zij zijn een verrijking in de veeleisende inrichting van moderne vertrekken.

Wand en vloer verbonden
Wand en vloer verbonden
Wand en vloer verbonden
Wand en vloer verbonden