Wandbekleding voor gezelligheid

28-03-2023
Wandbekleding voor gezelligheid

Met de wandbekleding uit de collectie ‘Mysa’ wil Masureel ruimtes creëren waar je je helemaal op je gemak voelt.

Wandbekleding voor gezelligheid

Mysa is een Zweeds begrip; het betekent ‘ontspannen, tevreden, genietend van het moment’. Het is een term die niet zo gemakkelijk in één woord te vertalen is, het meest passende woord zou misschien ‘gezelligheid’ zijn. Maar belangrijker dan het bepalen van de beste vertaling, is het zelf te ervaren en te voelen in ons dagelijks leven…

Wandbekleding voor gezelligheid

De beklede wanden wekken een gevoel van gezelligheid op. Naast het esthetische belang van de dessins en kleuren van Mysa, is het doel om dat bepaalde gevoel op te roepen, het idee van welzijn en veiligheid.

Wandbekleding voor gezelligheid

Stressvermindering met wandbekleding

De natuur is een belangrijke bron voor onze gezondheid en welzijn. Zelfs gewoon kijken naar een boom of een boeket wilde bloemen kan stress verlichten en ons terug verbonden doen voelen. Met wandbekleding kunnen we diezelfde stressvermindering stimuleren. Je zal het ook voelen in de ontwerpen en kleuren van Mysa, die verwijzen naar de natuur.

In de collectie ontdek je abstracte en vereenvoudigde ontwerpen gebaseerd op natuurlijke elementen. Grafische uitsnijdingen worden gecombineerd tot organische of geometrische vormen. Het aardse kleurenpalet baseert zich op natuurlijke tinten, maar verrast door nieuwe combinaties.