Webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’

Vanaf heden is het mogelijk om je aan te melden voor de webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’ van TotaalDakConcept, welke plaats vind op 30 mei.

Webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’ | SGA Vakblad voor schilder, glas en afbouw
Traditioneel dak

Een gewoon dak, een traditioneel plat dat vormt de basis van alle platte daken. De basis moet iedereen in de vingers hebben. Maar is dat ook zo? Welke problemen kom je tegen. Of kun je tegenkomen bij de realisatie van een ‘gewoon plat dak’?

Uitdagingen op het dak

De praktijk blijk vaak anders uit te pakken dan dat de theorie voorschrijft. Er gaat heel wat mis op dat platte dak. Marco de Kok van SGS Intron Certificate laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien wat er allemaal mis kan gaan. En hoe je fouten moet voorkomen. Hij doet dat aan de hand van enkele visuele voorbeelden. Soms schrijnend. Soms minder voor de hand liggend. Hoe moet het dan wel? Hoe ziet de opbouw er uit van een traditioneel dak? Ook dat laat hij zien. En, hoe belangrijk is Vakrichtlijn Gesloten Dakbedekkingssystemen hierin?

Sprekers

Aan het woord komen ook leden van TotaalDakConcept. Zij laten zien welke materialen geschikt zijn en waar je op moet letten bij de realisatie van een goed, traditioneel dak. Het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’ is interessant voor architecten, opdrachtgevers en uitvoerende partijen!

Meld je nu aan voor het webinar ‘Een gewoon dak. Is dat nou zo moeilijk?’

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

SGAonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen