Wendbaarder en lichter

18-07-2022
Wendbaarder en lichter

Met de nieuwe T14 - T20 serie compacte meelooptrucks met capaciteit van 1,4 tot 2,0 ton vernieuwt Motrac haar portfolio van elektrische pallettrucks. Modellen voorzien van een compacte Lithium-ion batterij maken manoeuvreren in krappe ruimtes nog eenvoudiger.

Wendbaarder en lichter

De meest in het oog springende verandering in het ontwerp is het aanzienlijk kortere chassis van de Linde T14 en T16 modellen, dat ze te danken hebben aan het gebruik van een nieuwe, compacte Lithium-ion batterij. De geringere lengte (429 mm) maakt de truck wendbaarder en tegelijk lichter.

Wendbaarder en lichter

Dankzij de lange, laag gemonteerde dissel bevindt de bestuurder zich bij alle laad- en transporthandelingen steeds op veilige afstand van de pallettruck. De snelheid van de truck past zich automatisch aan de stand van de dissel aan. Wanneer de bestuurder de dissel loslaat, brengt de elektromagnetische rem de truck automatisch tot stilstand.

De handen van de gebruiker zijn beschermd binnen de contouren van de disselkop. Alle bedieningselementen op de ergonomische disselkop kunnen gemakkelijk met zowel de ene als de andere hand worden bediend en maken een nauwkeurige en comfortabele bediening mogelijk.