Werken tussen de planten

Nieuws 14-02
Werken tussen de planten

Renew-Id vormde de centrale ruimte van Agrifac in Steenwijk om tot een parkachtig atrium. Het glaswerk voorzien van gebogen hoekelement, straal 50 cm, werd gerealiseerd en geconstrueerd door Balink Glas & Aluminium Heerenveen.

Werken tussen de planten

Een ruimte waar je elkaar kunt ontmoeten, naar een presentatie kunt luisteren, met elkaar kunt brainstormen of in afzondering werken – en dat terwijl je omringd wordt door planten en bomen.

Een multifunctionele ruimte om elkaar te ontmoeten, (hybride) werken, creatief nadenken, formeel en informeel overleg, genieten van een koffietje, relaties ontvangen, interactief presenteren, bewegen en ontspannen. Dit alles in een moderne parkachtige omgeving met de juiste temperatuur, voldoende licht, goede luchtkwaliteit en heel veel groen, compleet met irrigatie, bodemsensoren en groeiverlichting.

Vormentaal: minimalistisch, ingetogen, moderne en organische vormen. Basiskleuren wit, grijs en bosgroen.

Er is gekozen voor een centraal terras met presentatie podium en pantry, een vergaderkas, een brainstorm arena, akoestische overleg cabines, concentratie werkplekken, parkbanken en uiteraard een tafeltennistafel voor de nodige ontspanning en beweging.

Zie ook SGA 2024 01